Támogatom, hogy az egészségügyi, oktatási és szociális intézményekben is a Gundel étterem által a Miniszterelnökségnek nyújtott minőségben és színvonalon biztosítsák a közétkeztetést!

Az egész ország tudja, hogy Orbán munkahelyén a Gundel főz fillérekért. A Demokratikus Koalíció szerint nem csak a miniszterelnöknek és körének kiváltsága, hogy alacsony áron jusson minőségi ételekhez. A betegeknek, a gyerekek fejlődésben lévő szervezetének ugyanolyan fontos a minőségi táplálkozás. Írd alá, ha egyetértesz a DK követelésével, hogy a kórházakban és iskolákban is biztosítsák a Gundel-minőségű étkezést. Természetesen változatlanul ingyen, hiszen a Miniszterelnökség példája alapján igenis megoldható, hogy alacsony költségvetésből színvonalasan főzzenek a menzán. Támogasd az ügyet aláírásoddal!

Facebook probléma

Ahhoz, hogy meg tudjuk osztani a kért elemet a Facebook oldalán, szükségünk van az engedélyére. Kérem lépjen be a Facebookjával!