Egyetért-e Ön azzal, hogy ne kaphassanak Magyarországon nyugdíjat olyan orosz, illetve ukrán állampolgárok, akik soha nem fizettek Magyarországon nyugdíjjárulékot?

Az Orbán-kormány egy régi egyezményt kihasználva ukránok és oroszok ezreinek fizet nyugdíjat a magyarok pénzéből. A Demokratikus Koalíció azért gyűjti az aláírásokat, hogy ne a magyarok fizessék az ukránok nyugdíját! A határmenti magyar falvakban rengeteg olyan ház van, amelybe papíron száznál is több ukrán van bejelentve, minden következmény nélkül. Orbán azért fizet nekik havi 300 ezer forintos nyugdíjat a mi pénzünkből, hogy magyar állampolgárságot adjon nekik és 2018-ban a Fideszre szavazzanak a nyugdíjért cserébe. Ez szavazatvásárlás és választási csalás, ez a magyar adófizetők elárulása! El kell törölni az egyezményt és ki kell vizsgálni a csalást. Nem azért dolgozunk, hogy ukránok kapják meg a befizetett adónkat, és ők döntsenek a hazánkról a választáson. Csatlakozz és írd alá Te is, hogy ne a magyarok fizessék az ukránok nyugdíját!

Facebook probléma

Ahhoz, hogy meg tudjuk osztani a kért elemet a Facebook oldalán, szükségünk van az engedélyére. Kérem lépjen be a Facebookjával!